Retur och byte

Retur

Vid köp av produkter hos MDForce gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela MDForce skriftligt via email och returnera varan. Observera att det finns undantag där ångerrätten inte gäller. Retur gäller inte för:

  • produkter med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl (exempelvis LumbarOne)
  • produkter som säljs på rea
  • produkter som ankommer till MDForce med trasig förpackning/emballage.

För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Skicka ett mail till support@mdforce.se och ange ditt namn, din adress, ordernummer och namn på varan så hjälper vi dig vidare.

Paket som inte hämtas ut hos ombud faller inte inom ramen för ångerrätt och medger MDForce rätten att debitera dig 300 SEK i avgift för nedlagt arbete och fraktavgifter.

Vid utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för produktens skick efter det att du har mottagit produkten samt under returfrakten. Produkten ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum ett skriftligt meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till MDForce. Produkten ska skickas väl emballerad och i ursprungligt skick. Returer ska göras till MDForce enligt de metoder och anvisningar som anges vid kontakt med MDForce.

MDForce återbetalar ångrade köp så snart som möjligt efter mottagen retur, men senast inom 14 dagar efter att paketet ankommit returavdelningen. Som regel återbetalas köpeskillingen tillbaka via det betalsätt som användes vid köpet, i annat fall kontaktar MDForce kunden för en alternativ lösning.

Byte

Om du vill byta storlek på din produkt bjuder MDForce på frakten till dig men du står för returfrakten för produkten du ämnar att byta. Observera att en produkt med bruten försegling inte kan bytas. Du byter en produkt genom att skicka ett mail till support@mdforce.se så hjälper vi dig vidare.

Reklamationer

Vi gör alltid vårt bästa för att skicka ut alla produkter i perfekt skick. Om något är felaktigt med din produkt ber vi dig reklamera den till oss så snart som möjligt. Detta gör du genom att skicka ett email till support@mdforce.se med en bild där vi tydligt kan se defekten. Vi återkommer så fort vi bara kan och hjälper dig med att skicka tillbaka produkten. Vi tar endast emot reklamationer som orsakas av produktionsfel. Produkter som har skadats genom daglig användning anses inte vara defekta.