Betalning och leverans

Betalningsvillkor

Hos oss kan du betala med VISA och Mastercard.

Samtliga priser på vår hemsida inkluderar moms.

Leveransvillkor

Produkter som finns i lager skickas normalt inom 24 timmar.

Beräknad total leveranstid för Sverige är 2-5 arbetsdagar.

Alla beställningar levereras med gratis standardfrakt.

Observera att leveranstider är ungefärliga och vi frånsäger oss allt ansvar för eventuella dröjsmål vid leveransen. När din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post som innehåller spårningsnummer (tracking nr) så att du kan hålla koll på din beställning.

Alla beställningar levereras med Schenker eller Postnord och ditt paket kommer att levereras till ett av deras ombud. Du kommer att få ett meddelande från dem med information om hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Paket ska lösas inom den tid som anges i aviseringen. Ditt paket kommer att hållas kvar på hämtningsplatsen i 4 veckor (Schenker) och 2 veckor (Postnord). Om du inte hämtar ut paketet har MDForce rätt att debitera dig en avgift på 300 SEK för nedlagt arbete och fraktavgifter. Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. När du hämtar ditt paket måste den personen visa ditt ID-kort samt sitt eget. Observera att outlöst paket inte faller inom ramen för ångerrätt eller fria returer.

Vi kan ta emot beställningar från Sverige i dagsläget och vår förhoppning är att vi ska kunna leverera till andra länder inom en snar framtid.